gastronaut logo

Rozcestník dobrých chutí

. Aktuální čas

Články, recepty

Srnčí hřbet s čekankovou bábovičkou

Srnčí hřbet s čekankovou bábovičkou

Recept z kuchařky Menu podle Koko - Myslivecké menu
Ingredience na 4 porce 500 g srnčího hřbetu / 4 tenké plátky slaniny nebo pancetty / 3 lžíce oleje na maso / čerstvě mletý pepř / maldonská sůl nebo fleurdesel na čekankové bábovičky …více
Veronika "Koko" Kokešová, Po 27. října 2014
star
star
star
star
star
Kančí knedlo-zelo

Kančí knedlo-zelo

Recept z kuchařky Menu podle Koko - Myslivecké menu
Ingredience na 4 porce masa 600 g zadního kančího masa / 3 lžičky zvěřinového nebo divokého koření / 4 větvičky čerstvého tymiánu / sůl / pepř / 2 lžíce sádla nebo oleje na červené zelí …více
Veronika "Koko" Kokešová, Po 27. října 2014
Čajové ochutnávky a degustace s United Tea Drinkers

Čajové ochutnávky a degustace s United Tea Drinkers


Zveme vás na pravidelné čajové úterky s United Tea Drinkers do Café Jedna v Praze Holešovicích. Připravujeme pro vás jednak tématické ochutnávky čajů z konkrétních oblastí (např. taiwanské oolongy, zelené čínské čaje, vysokohorské indické čaje,…více
Čt 16. října 2014
Mlékárna Valašské Meziříčí získala další cenu do své sbírky

Mlékárna Valašské Meziříčí získala další cenu do své sbírky


Po ocenění Regionální potravina se Mlékárna Valašské Meziříčí dočkala dalšího úspěchu. Smetanový jogurt z Valašska čokoládový zvítězil v soutěži Perla Zlínska 2014 v kategorii Mléko a mléčné výrobky. Mlékárně Valašské Meziříčí se tak podařilo o…více
Čt 16. října 2014
star
star
star
star
star
Největší festival jídla a pití v Ústeckém kraji otvírá brány

Největší festival jídla a pití v Ústeckém kraji otvírá brány


Již tento pátek otvírá své brány největší festival jídla a pití v Ústeckém kraji. V areálu Zahrady Čech po dobu tří dnů budou moci návštěvníci ochutnat nejen českou kuchyni a domácí produkty, ale i kuchyni švýcarskou, molekulární, sushi, škeble…více
Čt 16. října 2014
Soutěž o nejlepší valašský frgál vyhrál letos tvarohový z Leskovce

Soutěž o nejlepší valašský frgál vyhrál letos tvarohový z Leskovce


Tvarohový frgál Aleny Krmenčíkové z Leskovce zvítězil v 13. ročníku soutěže o nejlepší valašský frgál, která se konala v neděli 5. října ve Velkých Karlovicích na závěr Karlovského gastrofestivalu. Porotci letos hodnotili 57…více
Po 6. října 2014
Mezinárodní den kávy - zájem Čechů o kvalitní kávu stoupá

Mezinárodní den kávy - zájem Čechů o kvalitní kávu stoupá


První říjnový den si milovníci černého aromatického nápoje na celém světě připomínají Mezinárodní den kávy. I v České republice je patrný rozvoj kávové kultury a do běžného užívání se dostaly termíny jako espresso, ristretto, cappuccino nebo la…více
Segafredo, Po 29. září 2014
star
star
star
star
star
PRAHA MÁ SVŮJ PRVNÍ TRADIČNÍ BOURBON BAR

PRAHA MÁ SVŮJ PRVNÍ TRADIČNÍ BOURBON BAR


Best Communications, Petra Kubátová, 26. září 2014
DÝŇOVÁ POLÉVKA S ČEDAREM

DÝŇOVÁ POLÉVKA S ČEDAREM

Recept z Kuchařky pro mého muže
Veronika Zemanová, Čt 25. září 2014
star
star
star
star
star
Ohlédnutí za Slavnostmi brambor 2014

Ohlédnutí za Slavnostmi brambor 2014


Chlupaté knedlíky, východňarské džadky nebo tradiční bramborák – známé i neznámé bramborové recepty přilákaly na letošní Slavnosti brambor přes dva tisíce bramborových milovníků z Bystřicka a okolí. Konal se o víkendu 20.-21.9.2014. …více
St 24. září 2014

Máte nápad, připomínku, tip? Napište nám...

Recept
pro tento týden

Náš partner

Náš partner

Webové stránky Gastronaut pro Vás připravuje redakce nakladatelství Smart Press.

Smart PressSmart Press, s.r.o.
Terronská 985/51, 160 00 Praha 6
www.smartpress.cz

Informica agencyTechnická realizace a webhosting
Informica, s.r.o.
www.informica.cz