gastronaut logo

Rozcestník dobrých chutí

. Aktuální čas

Články, recepty

Novinky z Akademie Tančící kuchyně (ATAK)

Novinky z Akademie Tančící kuchyně (ATAK)


…více
Jana Černá, Út 18. listopadu 2014
Tržnice Dlouhá 14 nabídne lépe zásobenou alternativu k supermarketům

Tržnice Dlouhá 14 nabídne lépe zásobenou alternativu k supermarketům


"Dlouhá je živá a rušná ulice a stejně takový bude i sortiment. Přizpůsobovat se totiž bude roční době, takže tu najdete skvělé sezónní potraviny, ale i čerstvé ovoce a zeleninu z celého světa, stejně jako právě vylovené ryby. Pokaždé vás bude…více
14. listopadu 2014
star
star
star
star
star
Bohemia Sekt Prestige demi sec 2012 se stal Šampionem kategorie šumivých vín na Vinoforu 2014

Bohemia Sekt Prestige demi sec 2012 se stal Šampionem kategorie šumivých vín na Vinoforu 2014


Mezinárodní soutěž VINOFORUM 2014 přinesla moravským a českým vinařům 19 zlatých medailí, z nichž Rulandské modré klaret 2013 z B/V Vinařství a.s. navíc zvítězilo v kategorii rosé a  Bohemia Sekt Prestige demi sec 2012 společnosti BOH…více
Mgr. Pavel Večeřa, Vinařský fond, St 12. listopadu 2014
Co jsou vlastně svatomartinská vína?

Co jsou vlastně svatomartinská vína?


Jako svatomartinská se označují mladá vína, vyznačující se příjemnou svěžestí, lehkostí a ovocným charakterem. Jedná se o první vína nového ročníku a podle tradice smějí být poprvé otevřena&nbs…více
St 12. listopadu 2014
ZAMILOVANÁ OČKA

ZAMILOVANÁ OČKA

Jemné máslové cukroví
Z knihy Sladké bary - 50 snadných receptů, díky kterým se blýsknete (lze předobjednat) …více
Stáňa Mutlová, Po 3. listopadu 2014
star
star
star
star
star
Mrkvový dort podle Stáni

Mrkvový dort podle Stáni


Z knihy Sladké bary - 50 snadných receptů, díky kterým se blýsknete Příprava 45 minut + pečení + zdobení 60 minut  Na dort o průměru 20cm:  …více
Stáňa Mutlová, Po 3. listopadu 2014
star
star
star
star
star
Kančí knedlo-zelo

Kančí knedlo-zelo

Recept z kuchařky Menu podle Koko - Myslivecké menu
Ingredience na 4 porce masa 600 g zadního kančího masa / 3 lžičky zvěřinového nebo divokého koření / 4 větvičky čerstvého tymiánu / sůl / pepř / 2 lžíce sádla nebo oleje na červené zelí …více
Veronika "Koko" Kokešová, Po 27. října 2014
Srnčí hřbet s čekankovou bábovičkou

Srnčí hřbet s čekankovou bábovičkou

Recept z kuchařky Menu podle Koko - Myslivecké menu
Ingredience na 4 porce 500 g srnčího hřbetu / 4 tenké plátky slaniny nebo pancetty / 3 lžíce oleje na maso / čerstvě mletý pepř / maldonská sůl nebo fleurdesel na čekankové bábovičky …více
Veronika "Koko" Kokešová, Po 27. října 2014
star
star
star
star
star
Vítězové 6.ročníku soutěže o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka 2014 a Dětská chuťovka 2014

Vítězové 6.ročníku soutěže o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka 2014 a Dětská chuťovka 2014


Držitelé ocenění Česká chuťovka 2014   Na slavnostním vyhlášení výsledků  6. ročníku  soutěže o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka 2014 a…více
Po 27. října 2014
Čajové ochutnávky a degustace s United Tea Drinkers

Čajové ochutnávky a degustace s United Tea Drinkers


Zveme vás na pravidelné čajové úterky s United Tea Drinkers do Café Jedna v Praze Holešovicích. Připravujeme pro vás jednak tématické ochutnávky čajů z konkrétních oblastí (např. taiwanské oolongy, zelené čínské čaje, vysokohorské indické čaje,…více
Čt 16. října 2014

Máte nápad, připomínku, tip? Napište nám...

Recept
pro tento týden

Náš partner

Náš partner

Webové stránky Gastronaut pro Vás připravuje redakce nakladatelství Smart Press.

Smart PressSmart Press, s.r.o.
Terronská 985/51, 160 00 Praha 6
www.smartpress.cz

Informica agencyTechnická realizace a webhosting
Informica, s.r.o.
www.informica.cz