gastronaut logo

Rozcestník dobrých chutí

. Aktuální čas

Články, recepty

Dýňová polévka s restovanými kaštany

Dýňová polévka s restovanými kaštany


Protože pomalu vrcholí sezóna dýní, rozhodli jsme se vám představit ještě jeden dýňový recept, a to na dýňovou polévku s restovanými kaštany. Pod pokličku nás tentokrát nechal nakouknout kulinářský mistr restaurace …více
Nikol Skočíková, Út 12. listopadu 2013
Karotková polévka se zázvorem a pralinkou z ricotty

Karotková polévka se zázvorem a pralinkou z ricotty


Málokterá polévka má tolik vitamínů jako mrkvová se zázvorem, a pokud dáte na náš tip a doplníte ji o pralinku z ricotty, úspěch se zaručí už po prvním soustu. Receptem vás provede známý šéfkuchař restaurace …více
Nikol Skočíková, Út 12. listopadu 2013
Perníkové brulée s oříšky v karamelu, koňakovým krémem a mléčnou čokoládou

Perníkové brulée s oříšky v karamelu, koňakovým krémem a mléčnou čokoládou


Přemýšlíte nad tím, čím byste letos na vánoce mohli rodinu i příbuzné oslnit? Šéfkuchař restaurace Le Grill Marek Fichtner pro vás připravil recept na sladkou tečku, na kter…více
Šéfcukrářka restaurace Le Grill Karolína Kocincová, Út 12. listopadu 2013
Toscana Grill

Toscana Grill


Když se řekne italská restaurace, všichni vidíme pizzu, tisíc druhů pasty a caprese... U toskánské restaurace bychom měli mít ale asi úplně jiné asociace - skvělé bifteky, v toskánsku zbožňované kančí maso, kvalitní olivové oleje a skvě…více
Veronika Kokešová, Po 11. listopadu 2013
star
star
star
star
star
Starobrno stvořilo Reservu 2013 – ztělesnění výjimečnosti a vytříbenosti v originální lahvi

Starobrno stvořilo Reservu 2013 – ztělesnění výjimečnosti a vytříbenosti v originální lahvi


Brno, 6. listopadu 2013 – Starobrněnský pivovar představuje pivní delikatesu v podobě novinky Starobrno Reserva 2013. Jde o výjimečný osmnáctistupňový pivní speciál té nejvyšší kvality, pro jehož výrobu byly použity pečlivě vybrané suroviny pou…více
Tisková zpráva, Čt 7. listopadu 2013
Vítězové 4. ročníku MAKRO Mistrovství ČR ve filetování čerstvého lososa 2013

Vítězové 4. ročníku MAKRO Mistrovství ČR ve filetování čerstvého lososa 2013


/Praha 26. října 2013/ - Vítězem 4. ročníku MAKRO Mistrovství ČR ve filetování čerstvého lososa se dnes stal Martin Kempf, kuchař z restaurace KOGO Golf Resort Albatross z Vysokého Újezdu. Jako hlavní cenu získal zájezd pro dvě osoby do Norska,…více
Tisková zpráva, Út 29. října 2013
Známe nejlepší gastronomické podniky České republiky pro rok 2013!

Známe nejlepší gastronomické podniky České republiky pro rok 2013!


V odsvěceném kostele Sacre Coeur na pražském Smíchově byly 28. října večer rozdány prestižní Czech Bar Awards nejlepším barům, kavárnám, pubům a klubům Česka. Vítěze ze šesti nominovaných podniků v každé ze sedmi kategorií vybrala porota složen…více
Tisková zpráva, Út 29. října 2013
Jak dopadlo klání o nejlepší burger?

Jak dopadlo klání o nejlepší burger?


Prague Burgerfest 2013 skončil a my bychom vás rádi seznámili s výsledky a statistikami burgerového šílenství. Festival v letošním roce navštívilo přes třicet tisíc návštěvníků, kteří ochutnali více než dvacettřitisíce burgerů.…více
Nikol Skočíková, Po 21. října 2013
REGIONÁLNÍ KUCHAŘKA - Všechny chutě Čech, Moravy a Slezska od Petry Pospěchové

REGIONÁLNÍ KUCHAŘKA - Všechny chutě Čech, Moravy a Slezska od Petry Pospěchové


Dnes bychom vás rádi seznámili s jedinou kuchařskou knihou, která poctivě mapuje kuchyni všech krajů České republiky. Naleznete v ní více než 100 tradičních receptů na polévky, hlavní jídla, sladkosti, alkoholické i nealkoholické nápoje a mnoho…více
Redakce Gastronaut, Po 21. října 2013
Dýňový koláč šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Pavla Václavíka

Dýňový koláč šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Pavla Václavíka


Je sezóna dýní a dalších podzimních surovin. Připravili jsme pro vás několik dýňových receptů – mezi nimi i na dýňové koláče. Zkuste více receptů a napište do naší diskuze, který vám více „sedl“. …více
Nikol Skočíková, Po 21. října 2013
star
star
star
star
star

Máte nápad, připomínku, tip? Napište nám...

Recept
pro tento týden

Náš partner

Náš partner

Webové stránky Gastronaut pro Vás připravuje redakce nakladatelství Smart Press.

Smart PressSmart Press, s.r.o.
Terronská 985/51, 160 00 Praha 6
www.smartpress.cz

Informica agencyTechnická realizace a webhosting
Informica, s.r.o.
www.informica.cz